top of page

 Välkommen till Light at the Center! 

Denna sida är tillägnad Dig så att du ska ha de bästa verktygen för att ta

dig genom livet, utvecklas och finna din egen styrka och må bra. 

 

Jag som startat sidan heter Susann, och jag kommer vara med dig i denna process på flera vis. På denna sida ger jag ut information om de mest användbara verktyg jag själv arbetat med för att nå självkännedom.

Meningen är att du i lugn och ro ska kunna gå igenom de olika verktygen på sidan och börja tillämpa dem i ditt liv. 

Så vem är då jag?

Ända sedan jag var barn har jag varit i kontakt med något som ständigt drivit mig vidare, och som övertygat mig om att människan har enorma resurser och att det inte finns något som vi inte kan överkomma. I denna process introducerades jag till många förklaringar om varför människan går igenom sina utmaningar, och fick djupare svar kring teman som vi nog alla funderar på. Vilka vi är, relationerna vi har i våra liv, vad som är meningen med våra liv, och hur vi ska bära oss åt för att utvecklas och må bra.

 

I denna process så ökade mitt intresse för vissa verktyg som man kan bruka sig av för att förstå sig själv och andra människor i sitt liv bättre. Flera av dessa känner nog många igen, och vissa är det kanske allra första gången ni hör talas om.

 

De 7 Chakrana är kanske det bästa verktyget för att reparera sitt liv, bli stark, och utveckla sig själv. Men chakra systemet gör mer än så, det ger en riktning till vad livet handlar om, och vad som är din natur. Jag vill gå så långt att säga att det innehåller nyckeln till allting i ditt liv. Det förklarar varför ditt liv ser ut som det gör, varför dina relationer ser ut som de gör, ditt arbete, din strävan, dina problem, dina val, ja, det förklarar helt enkelt ditt liv. Läs om dina chakran under fliken "De 7 Chakrana".

 

Numerologi är ett annat verktyg som flera av er säkert har hört talas om, medan andra kanske mer känner till det som "läran om siffrornas betydelse". Få vet om att man genom att enbart känna till siffrornas betydelse 1-9 kan få reda på allt betydelsefullt om en individ. Med hjälp av Numerologin kan du utforska dig själv och alla dina nära och kära och få en helt ny bild av varför saker och ting är som de är, både med dig själv och andra. Med Numerologin ser du hur dina relationer fungerar, varför du har en otrolig kemi med vissa, men inte kommer överens med andra. Du ser vilka yrken du har mest anlag för, samt vad du gillar att göra i livet och vilka mål du strävar mot. Det är ett så bra verktyg att det borde vara obligatorisk kännedom för alla. Under fliken "Allt om Siffror" får du grunderna i detta fantastiska verktyg!

 

Tarot är säkerligen något alla har hört talas om. En vanlig missuppfattning är att många tror att man måste vara "synsk" för att syssla med Tarot. Det stämmer inte, alla kan bruka Tarot, och korten kommer återspegla svaret hos den som frågar. En annan missuppfattning skulle jag tro om Tarot är att det är något kvinnor gör för att få svar på sina relationer eller liknande. Detta stämmer heller inte. Tarotkorten är uppbyggda för att likt chakra-systemet och Numerologi, utgöra ett komplett system för att täcka livets alla faser och utvecklingar. Genom att använda korten för alla slags frågor du kan ha under din livsprocess så kan du få hjälp utav tarotkorten som visar dig vad det är du går igenom just nu. Tarotkorten kan i alla lägen visa var skon egentligen klämmer. Det som är väldigt speciellt med sidan Light at the Center är som du kommer se att allting i livet hänger ihop. Tarotkorten är strukturerade genom siffrorna 1-9, och om du studerar siffrorna 1-9 i Numerologi så kommer du också kunna lära dig tarotkorten. Vidare så är tarotkorten strukturerade genom 4 element. Dessa element har samma karaktärsdrag som de 4 huvudpersonlighetstyperna du kommer få lära dig om under fliken "Personlighetstyper". Så snart du kommit igång med Tarot har du en gratis terapeut att rådfråga närhelst du behöver. (Denna sida kommer snart!)

Personlighetstyper. Oftast när jag frågar om någon känner till något om personlighetstyper brukar jag få höra om disc, "färgsystemet", där du får veta om du är gul, blå, grön eller röd till exempel. Även jag kommer gå igenom ett system som grundar sig på 4 huvudpersonlighetstyper. Dessa grundar sig på de 4 hormongrupper som faktiskt skapar alla våra karaktärsdrag. Vi är alla födda med en unik balans mellan dessa hormongrupper, och det visar sig i vår personlighet. Det går att mäta hur denna balans ser ut inom dig, genom att besvara vissa frågor om dig själv. Din personlighetstyp beskriver vad för typ av arbete du är bra på och kommer vara intresserad av att arbeta med, vilka ämnen som intresserar dig, vilken typ av partner du kan dras till, vad du gillar att göra, vad du vill ha ut av ditt liv, dina värderingar och till och med din livssyn. Mer än så, hjälper denna kännedom oss med något vi alla längtar efter - harmoni inom våra familjer. Vi hamnar i konflikter eftersom vi tror att andra är som oss själva, och delar samma värderingar som oss själva. Men de gör de inte. Vad som är rätt för dig, kan vara helt fel för din son. Vad som är rätt för din förälder, kan vara helt ohälsosamt för dig. Mycket gräl och missförstånd inom familjer och osämja på arbetsplatsen har stävjats när de inblandade har fått lära sig om personlighetstyperna. Så lär dig om "Personlighetstyperna" och få en karta över hur du själv och dina nära och kära fungerar, och få tillbaka kvaliteten hos dina relationer bums.

Slutligen hoppas jag kunna bistå dig på din resa och ge dig många användbara tips och metoder för hur du kan lära dig mer om dig själv och hur du kan överkomma alla svårigheter i ditt liv! Det går bra att boka tid hos mig för privata konsultationer, eller för föreläsningar och workshops som jag håller kring verktygen.

Du kan komma i kontakt med mig här!

bottom of page