top of page

Vem är jag?

Min resa börjar innan detta liv. Om du frågade mig varifrån jag kommer så skulle jag säga att jag precis som du kommer från Gud och återvänder till Gud när resorna för denna gång är över.

Om du frågade mig varifrån jag kom precis innan jag föddes in i detta liv så skulle jag berätta om ett Skepp fyllt med mina närmaste vänner och medarbetare som reser runt i vad ni kallar rymden, från planet till planet, plats till plats där vi kan hjälpa till.

Jag skulle berätta om platser jag kallar Hem men som inte ligger på Jorden.

Jag skulle förklara att ingenting någonsin dör.  Att du är en del av en större helhet, alltid älskad och sedd i allting du tar dig igenom.  

Jag har liksom du valt att komma ner hit.

När jag tillfrågades att komma ner hit gick en kallelse ut för alla som var intresserade av att komma ner till Jorden och hjälpa till under den mycket speciella övergång som Jorden tar sig igenom nu. I detta universum och i universum bortom detta universum gick kallelsen. 

 

Jag är van vid uppdrag där en eller annan sak behöver lite stöd. De flesta uppdrag är inte av den här storleken.

 I min video "My Story - Coming to Earth" så berättar jag om hur jag upplevde att komma ner hit. Hur förvånad jag var när jag inte kunde bruka mina vanliga resurser, när "kroppen" jag befann mig i till synes inte kunde göra någonting. Jag kände mig faktiskt ensam och utan förmåga att hjälpa till och förändra någonting alls.

Varför fungerade ingenting här? Varför kunde jag inte komma och gå som jag ville? Varför mottogs vi inte av människorna när vi kom ner hit? Vad var det vi skulle hjälpa till med?

 

 

 

Ja, det speciella med just detta uppdrag var att det inte var människorna som hade bett om hjälp med något de behövde, utan det var människorna själva som var drabbade. De var bortkopplade från Gud.

Jag blev chockad och undrade "Herregud, hur många har blivit bortkopplade från Gud! " - Allihopa, visade de. 

Nej, det här var inget vanligt uppdrag! Inte undra på att vi inte fick en mottagning, inte undra på att det inte fanns något "resecentrum" att vara i kontakt med alla andra. Det var som att befinna sig på en helt isolerad plats. Bortkopplad från Gud, är detsamma som att vara bortkopplad från allt, allt det du själv är.

Så hjälparna kom inte ner som någon resurspackad insatsstyrka. Vi kom ner för att påminna våra systrar och bröder om att ni är just detta, söner och döttrar av Gud. 

Så vare sig ni möter Buddha eller Jesus eller de otal hjälpare som vill hjälpa till, så kommer ni märka att de alla har samma fokus: att försöka få er att minnas vilka ni är.

Jag kommer minnas det här uppdraget som "minnesförlust-uppdraget".

 Det finns ingen yttre fiende att bekämpa, och det som upplevs här är en slags illusion till följd av frånkopplingen från självet.

Om du läser detta så utgår jag från att du faktiskt är här och då tänker jag gratulera dig för ditt stora Mod. För modig och stark det är du, annars hade du inte varit här. 

Med den här sidan vill jag dela med mig så mycket jag kan av min kunskap . Syftet med allt är att hjälpa dig minnas vem du är, och hjälpa dig att möta de blockeringar som hindrar dig att göra detta.  

Jag kommer berätta om universella lagar och principer, historier du glömt, vad som händer i världen och vilken del du har i det hela.

Varmt Välkommen till Light at the Center!

bottom of page