Välkomna till Light at the Center!

Hej och välkomna till Light at the Center!

Då detta är min första bloggpost så tänkte jag mjukstarta med en presentation om vad denna hemsida kommer arbeta med och vad jag hoppas skriva om här på Light at the Center.

Jag vill tro att alla som dras till Light at the Center är intresserade av sina liv och har massor med frågor om både sig själva och livet. Den här sidan är till för att vi ska lyckas lösa de bitar vi vill ha svar på.

Mycket handlar om att du ska lyssna på dig själv. För du själv vet svaret, och vad som är bäst för dig. En av de saker vi ska lösa på Light at the Center, är just hur vi lyssnar på oss själva - hur väl vi känner oss själva.

När vi börjar arbeta med oss själva så sker flera saker. Vi börjar få mer och mer tilltro till oss själva, och den väg som är just vår att gå. Det gör också att vi börjar förstå oss själva lättare. Vi blir bättre på att lyssna på oss själva, och agera och fatta beslut utefter de vi själva är. När vi väl börjar få grepp om oss själva och vilka vi är, blir vi starkare, mer kreativa, mer aktiva, och vi mår bra.

Just att vi mår bra är en av de främsta anledningarna till varför vi bör lära känna oss själva, och livet. På Light at the Center kommer jag ta upp hur Livsprocessen fungerar, och hur den presenterar oss för utmaningar och begränsningar i våra liv med syftet att vi måste sträcka oss inåt efter vårt inre potential för att överkomma hindret och vår begränsning. Enbart när vi gör detta, så utvecklas vi, och det är syftet med livet. Vi är på ett vis frön som föds med potential, men fröet måste växa och utvecklas steg för steg för att ta fram den blomma som den är, tills den en dag är fullbordad och har egna frön.

På Light at the Center lär vi oss därför att vi inte lever våra liv för att sky utmaningar och det som är svårt eller tycks gå emot oss. Utan vi ser det som de hinder som placerats framför oss för att få oss att aktivera just den inre förmåga vi behöver aktivera och ta fram inom oss för att utvecklas vidare.

Du kommer aldrig få höra att något är hopplöst på denna hemsida. Om livet var hopplöst hade det upphört för länge sen. Men det gör det inte, och det kommer det aldrig att göra. Det är möjligt för oss människor att leva med livet, istället för emot det, som enbart gör oss deprimerade.

På Light at the Center lär vi oss om hur vi lever i samklang med livet och oss själva, och vi gör det genom verktyg för att lära känna oss själva.

Så följ med och förverkliga det du vill förverkliga i ditt liv och dig själv! Denna blogg är avsedd att behandla frågor som just du vill veta mer om, så tveka inte att mejla in frågor och områden som ni är mest intresserade av att få svar på.

Återigen, Varmt Välkomna till Light at the Center!

Nya inlägg
Tidigare Inlägg
Sök efter...