Workshops

 

Örebro  |  2-3 juli

 

Lör (2/7): Chakra Workshop FULLBOKAD

Sön: (3/7): Numerologi Workshop FULLBOKAD


Bokning sker via e-post:

boka@lightcenterteam.se
 

__________

 

 

Falun  |  8-9 juli

 

Fre (8/7): Chakra Workshop FULLBOKAD

Lör: (9/7): Numerologi Workshop FULLBOKAD

 

Bokning sker via e-post:

boka@lightcenterteam.se

 

__________

 

 

Östersund  |  12-13 juli

 

 

Tis (12/7): Chakra Workshop

Ons: (13/7): Numerologi Workshop

 


Bokning sker via e-post:

boka@lightcenterteam.se

_________

 

Umeå  |  16-17 juli


 

Lör (16/7): Chakra Workshop

Sön (17/7): Numerologi Workshop
 


Bokning sker via e-post:

boka@lightcenterteam.se

 

__________
 

Sundsvall  |  22-23 juli

Fre (22/7): Chakra Workshop

Lör: (23/7): Numerologi Workshop
 


Bokning sker via e-post:

boka@lightcenterteam.se

 

MER INFO OM WORKSHOPS:

 

 

Tid (samtliga dagar):

12.00 – 18.00
 

Pris (kontantbetalning på plats)

Lördag: 750:-

Söndag: 750:-
 

Paketpris (bägge dagar): 1200:-

 

Fika och kompendium ingår! Lunch medtages!

 

 

Chakra Workshop

 

Även kallad ”De 7 livsnycklarna” är en mycket populär och viktig workshop där jag går igenom alla de 7 livsprinciper som leder dig i ditt liv och din utveckling.

 

På denna workshop får du lära dig att bemästra ditt liv på ett vis som inte har något att göra med vare sig yttre resurser eller ödet och tur.

 

Du kommer att få lära dig hur du genom din egen förmåga kan ta itu med alla viktiga aspekter av ditt liv. 7 nycklar, 7 principer som leder dig genom livet, och genom att få kunskap om dem och bemästra dem så får du kontroll över ditt liv på ett sätt du kanske sällan upplever du haft förut. Under workshoppen utgår vi från svårigheter och utmaningar vi möter i våra liv, och visar hur de hänger samman med de 7 chakrana, och hur det går att överkomma dem.

 

I workshoppen ingår ett digitalt häfte med beskrivningar, övningar och tips för vart och ett av de 7 principer jag går igenom så att du kan börja använda detta verktyg för att skapa ett lyckligt och tillfredsställande liv. För i sanning kan vi överkomma alla utmaningar.

 

PS. Du är välkommen på chakra-workshoppen även om du gått på den tidigare, eftersom det kan vara väl värt att gå igenom dessa viktiga principer en gång till!

 

 

Numerologi Workshop


I denna workshop får du lära känna dig själv och andra människor bättre. Vi gör det genom den metod jag själv använt mig av i 20 år som heter Numerologi!

 

Med Numerologi behöver vi inte längre undra varför vi inte är som alla andra eller varför andra människor är annorlunda än oss. Siffrorna visar våra styrkor, våra troliga yrkesval, vilka karaktärsdrag vi kommer uppvisa och hur andra kommer uppfatta oss, vad som driver oss, vad vi drömmer om och var våra största utmaningar kommer finnas.

 

På workshoppen kommer du få lära dig att räkna ut de fem huvudsiffrorna och betydelsen av siffrorna 1-9. Vi kommer diskutera hur man tolkar siffrorna hos dig och dina nära och kära, och kanske kändisar du beundrar!

 

Denna workshop är mycket populär eftersom alla kan lära sig att räkna ut sina siffror och det är mycket igenkännande när jag går igenom betydelsen hos siffrorna 1-9!

 

I workshoppen ingår ett digitalt häfte med en beskrivning för hur du räknar ut siffrorna och betydelsen för varje siffra.

 

Så missa inte denna workshop som är ett mycket bra verktyg i arbetet med dig själv och förståelsen av dig själv och andra!

Varmt Välkomna!